Головна Новини Здоров'я народна медицина Чому корицю вважають однією з найважливіших спецій
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому корицю вважають однією з найважливіших спецій

Кориця підвищує загальний тонус і зміцнює імунітет

23 серпня 2020, 09:45 comments1850
Поділіться публікацією:

Корицю активно використовують не тільки в кулінарії, але і в якості народного засобу від безлічі хвороб. Натуральна пряність багата на вітаміни і різні речовини, який підтримують організм в тонусі. Мануальний терапевт Ені-Олорунда Володимир Самуельович на своїй сторінці в Instagram розповів, якими корисними властивостями володіє кориця.

Чому корицю вважають однією з найважливіших спецій

Артрит

Натуральна спеція здатна позбавити від хронічного артриту. Для цього потрібно кожен день (вранці і ввечері) приймати чашку теплої води з додаванням 1 ч. л. кориці і 2 л. меду. Дослідження довели, що такий напій позбавляє від болю і відновлює суглоби.

Холестерин

Людям, у яких підвищений рівень холестерину, також рекомендують вживати корицю з водою і медом (2 ст. води + 2 ст. л. меду + 3 ч. л. кориці). Протягом 2-х годин холестерин в крові знижується на 10%. Приймати засіб потрібно 3 рази щодня.

Імунітет

Кориця посилює захисні функції організму, тим самим запобігаючи розвитку вірусних захворювань. У ній містяться вітаміни А, С, В, РР, а також калій, кальцій, залізо, магній, фосфор і безліч інших елементів.

Запалення сечового міхура

Лікар радить приймати 2 ст. ложки кориці і 1 ч. ложку меду, розмішавши їх в склянці злегка теплої води. Такий напій вбиває мікробів в сечовому міхурі і знімає запалення.

Чому корицю вважають однією з найважливіших спецій - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які спеції допоможуть знизити цукор в крові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини