Рубрики
МЕНЮ
Виталий Войчук
Британські експерти заявили, що діабетикам необхідно включити в свій раціон харчування деякі спецій. Вони допомагають нормалізувати показники цукру в крові і покращують самопочуття.
Перше, на що варто звернути увагу — це пажитник. Він входить до числа рослин, які володіють величезним спектром лікувальних властивостей. Завдяки цій спеції знижується рівень цукру, а також холестерин. Також пажитник підвищує імунітет, зміцнюючи захисні функції організму. Ця спеція уповільнює травлення і засвоєння вуглеводів, що в свою чергу допомагає запобігти сплески цукру. Дослідження підтвердили, що ця рослина поліпшує загальне самопочуття.
Крім цього, в раціоні діабетиків повинна бути кориця. Її вживання також ефективно бореться з резистентністю до інсуліну, роблячи його більш ефективним при перенесення глюкози в клітини. Ще кориця підвищує загальний тонус, зміцнює імунітет, допомагає у концентрації уваги.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яку спецію вживати, щоб покращити якість сну.
Новини