Головна Новини Здоров'я Захворювання та лікування Куди зник COVID: міжнародні мандрівники тепер можуть забути про сертифікати вакцинації
commentss НОВИНИ Всі новини

Куди зник COVID: міжнародні мандрівники тепер можуть забути про сертифікати вакцинації

У США скасовують в’їзні обмеження, що стосуються коронавірусу та вимог вакцинації проти COVID-19. Нові правила для туристів почнуть діяти з 12 травня поточного року

2 травня 2023, 13:00
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Independent.

Куди зник COVID: міжнародні мандрівники тепер можуть забути про сертифікати вакцинації

У США скасовують в’їзні COVID обмеження

Тепер для поїздок туди не потрібно буде надавати авіакомпаніям при посадці на літак діючий сертифікат вакцинації від інфекційної недуги.

"Надзвичайна ситуація" в галузі охорони здоров’я у США офіційно закінчується 11 травня 2023 року. Її більше не продовжуватимуть.

"Адміністрація скасує вимогу вакцинації проти COVID-19 для федеральних службовців, федеральних підрядників і міжнародних авіапасажирів в кінці дня 11 травня, в той же день, коли закінчиться надзвичайний стан в галузі охорони здоров'я COVID-19", –заявляють у Білому домі.

Сполучені Штати Америки у числі тих небагатьох країн, де досі діяли COVID-обмеження. В’їзд туди з Європи і не тільки, в цілях безпеки, у березні 2020 заборонив 45-й президент США Дональд Трамп. Мандрівники змогли потрапити туди лише у листопаді 2021. Відтоді, у туристів, що їхали до США вимагали сертифікати повної вакцинації.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Як учням, котрі перебувають за кордоном чи на тимчасово-окупованих територіях отримати атестати: інструкція МОН. У МОН добре підготувалися, аби проблем з вступною та випускною кампанією – не було.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Світом шириться новий штам коронавірусу Arcturus: зафіксовано першу смерть. У Таїланді пацієнт помер від нового варіанту COVID-19 штаму Arcturus. Чоловік, життя котрого забрав коронавірус був похилого віку та мав хронічні проблеми зі здоров’ям.  Тому, летальний випадок пов’язують не лише з тяжкістю цього підваріанту COVID-19, а й з впливом інших факторів.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини