Головна Новини Здоров'я Захворювання та лікування Компанію Pfizer запідозрили в обмані: спливла шокуюча інформація про вакцину проти COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанію Pfizer запідозрили в обмані: спливла шокуюча інформація про вакцину проти COVID-19

Штат Канзас подав до суду на Pfizer через приховування ризиків вакцини проти COVID-19

19 червня 2024, 12:32 comments4296
Поділіться публікацією:

Генеральний прокурор штату Канзас Кріс Кобах подав до суду на компанію Pfizer, звинувачуючи її в обмані людей щодо вакцини від COVID-19. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в матеріалі "Reuters".

Компанію Pfizer запідозрили в обмані: спливла шокуюча інформація про вакцину проти COVID-19

Вакцина проти COVID-19 Фото з відкритих джерел

Кобах заявив, що Pfizer приховала ризики та набрехала про ефективність своєї вакцини. У позові зазначається, що компанія приховала докази про ускладнення вагітності та запалення серця, які пов'язані із щепленням.

Pfizer відкидає звинувачення, називаючи його необґрунтованим. Вакцина Pfizer розмістила попередження про міокардит та перикардит на етикетці у червні 2021 року. Також згідно з висновком від 2023 року Національного інституту охорони здоров'я США вакцини проти COVID-19 не пов'язуються з ускладненням вагітності.

Генпрокурор заявляє, що Pfizer прив'язувала рекламу вакцини до нових штамів вірусу, проте не змінювала формули. Влада штату вимагає відшкодування невизначеної грошової компенсації.

Читайте також на порталі "Коментарі" — республіканці опублікували повну стенограму інтерв'ю з доктором Ентоні Фаучі, який запровадив правила боротьби з COVID-19. Але вже зараз дослідження доводять, що це не змогло зупинити поширення хвороби.

Резонансні свідчення доктора Ентоні Фаучі свідчать про те, що він вигадав правило соціальної дистанції за шість футів та інші заходи, щоб "захистити" американців від COVID-19. Республіканці опублікували повну стенограму інтерв'ю з Фаучі, яке вони взяли у січні, за кілька днів до його публічних свідчень.

Вони планують допитати його про введені ним обмеження щодо COVID-19, які, за його визнанням, не надто допомогли "сповільнити поширення" вірусу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини