Головна Новини Здоров'я Захворювання та лікування Джо Байден доручив спецслужбам оприлюднити якнайбільше інформації про походження COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Джо Байден доручив спецслужбам оприлюднити якнайбільше інформації про походження COVID-19

У понеділок, глава Білого дому підписав закон, що вимагає розсекретити інформацію, пов'язану з походженням коронавірусу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на дані "Голосу Америки"

20 квітня 2023, 10:10
Поділіться публікацією:

"Реалізуючи цей закон, моя адміністрація розсекретить і передасть якнайбільше цієї інформації відповідно до моїх конституційних повноважень щодо захисту від розкриття інформації, яка може завдати шкоди національній безпеці", — йдеться у заяві президента США.

Джо Байден доручив спецслужбам оприлюднити якнайбільше інформації про походження COVID-19

Президент США Джо Байден заявив, що розслідування походження COVID-19 продовжується

Законопроєкт пройшов через Сенат та Палату представників без якихось заперечень, перш ніж його відправили до Білого дому.

За словами президента США Джо Байдена, адміністрація продовжує вивчати секретну інформацію, щодо походження коронавірусу. Там не виключають і версію зв’язку витоків пандемії з Уханьським інститутом вірусології. Причетність інституту до цієї "історії" у США розпочали досліджувати ще у 2021.

"Нам потрібно розібратися в походження COVID-19, щоб краще запобігати пандемії в майбутньому", — зазначив Байден.

Цей законопроєкт,  президент підписав на тлі обурень й закликів з боку республіканців та демократів, протидіяти впливу Китаю, що зростає.

Дебати щодо питання походження COVID-19 точаться у Вашингтоні ще з 2019 року, коли стало відомо про перші випадки захворювання у Китаї. Думки з цього приводу активізувалися", минулого місяця, коли у американських ЗМІ оприлюднили дані, щодо ймовірного походження коронавірусу саме через витік з китайської лабораторії. Тим часом у Пекіні заперечують усі звинувачення.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, фахівці рекомендують людям, які перехворіли на коронавірусну інфекцію (COVID-19) обов'язково переглянути свій раціон і включити в нього якомога більше рослинної їжі. Особливу увагу необхідно звернути на ягоди темного кольору, оскільки саме вони, на думку експертів, допоможуть швидше відновитись після перенесеної хвороби та підтримають ослаблений імунітет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини