Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Жінка схудла на 50 кілограмів: вона розкрила свій секрет швидкої втрати ваги
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка схудла на 50 кілограмів: вона розкрила свій секрет швидкої втрати ваги

28-річна Сара схудла на понад 50 кілограмів. Тепер вона пояснює, як їй вдалось здійснити такий шлях.

12 серпня 2024, 17:17 comments1425
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Австрійка Сара досягла неймовірного результату, коли за 9 місяців змогла втратити половину своєї ваги – схудла зі 110 кілограмів до 54 кілограмів. Втрата ваги змінила життя молодої жінки, яка раніше соромилася свого тіла. В інтерв’ю німецькому виданню Bild вона розповідає, як їй вдалося досягти такого результату без нового набору ваги.

Жінка схудла на 50 кілограмів: вона розкрила свій секрет швидкої втрати ваги

Жінка схудла на 55 кілограмів. Фото з відкритих джерел

28-річна Сара розповіла, що кожен похід на озеро або річку для неї був справжнім пеклом через зайву вагу, тож вона спробувала схуднути. 

"Коли я починала свою пригоду зі схудненням, я не мала уявлення про здорове харчування. Я почала дивитися на те, що я насправді їм, і була шокована кількістю жиру та цукру в моїй щоденній їжі", — розповідає дівчина.

З цього моменту вона почала звертати увагу на те, що їсть. Сара встановила собі денний ліміт на рівні 1800 калорій, що відповідає середній потребі кількості калорій для жінки. Вона не займалась різким схудненням, а натомість вчилася нормально їсти.

"Це був простий підрахунок калорій прямо з книжки з картинками, і це спрацювало. Я швидко схудла за дуже короткий час. У мене не ідеальне тіло, але тепер носити бікіні — це зовсім інші відчуття. Я неймовірно пишаюся собою", — говорить Сара.

Солодощі для Сари були найбільшою слабкістю і вона не могла повністю від них відмовитись. Однак, дівчина вирішила уникнути переїдання солодким застосувавши простий трюк – вона почала використовувати цукрозамінники. Сара втрачала в середньому близько 6 кілограмів щомісяця і таким чином за 9 місяців 28-річна дівчина схудла на 56 кілограмів.

"Звичайно, я іноді роблю собі маленькі приємності. Я більше не рахую калорії, але тепер я щодня більше займаюся спортом і п’ю багато води. Замість булочки я починаю день із протеїнового коктейлю, незалежно від того, чи я вдома, чи у відпустці", — каже австрійка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що дружину Пірса Броснана не впізнати — вона схудла на 45 кілограмів.

Також "Коментарі писали про чоловіка, який завдяки одному правилу втратив 153 кілограми зайвої ваги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини