Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чоловік схуд на 153 кілограми: йому допомогло одне правило
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік схуд на 153 кілограми: йому допомогло одне правило

Крістоф Вільгельм важив 249 кілограмів, однак зміг схуднути до 96 кілограмів взявши приклад з сестри та змінивши свою дієту.

7 квітня 2024, 14:40 comments28504
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Страховий брокер з Німеччини Крістоф Вільгельм поділився своєю історією, як він за два з половиною роки втратив 153 кілограми. До схуднення вага чоловіка була майже 250 кілограмів, однак завдяки своїй дієті він зміг схуднути до 96.

Чоловік схуд на 153 кілограми: йому допомогло одне правило

Чоловік схуд на 153 кілограми. Фото з відкритих джерел

Крістоф Вільгельм розповів, що його спосіб життя тривалий час не був здоровим. Він майже не рухався: прокидався вранці, сідав у машину, яка стояла під його квартирою, працював в офісі та повертався додому, де вечеряв великими порціями.

"Раніше я їв дуже багато, особливо ввечері. Хліб або макарони з жирними соусами зазвичай запивав содовою і холодним чаєм", — каже 34-річний німець.

Крім того, по дорозі він робив перекус та купував три пачки желейних ведмедиків.

Однак німець змінив своє життя завдяки прикладу сестри, яка відмовилась від вуглеводів після народження дитини. За словами чоловіка, сестра мала чудовий вигляд, що спонукало його також схуднути.

Крістоф створив власний план харчування, а його головним правилом був низький вміст вуглеводів – до 150 грамів на день. Замість звичної вечері Крістоф почав їсти салати, омлети та овочі з м’ясом. Крім того, німець пив багато води – близько восьми літрів за день. За його словами це було нормально для його ваги.

Тільки в перший місяць дієти без фізичних вправ Крістоф Вільгельм схуд на 40 кілограмів. А загалом з листопада 2019 року по березень 2021 року він втратив 153 кілограми і досяг бажаної ваги в 96 кілограмів. Крім втрати ваги, змінився розмір його одягу, а взуття стало на чотири розміри меншим.

Чоловік схуд на 153 кілограми: йому допомогло одне правило - фото 2

Сьогодні Крістоф продовжує працювати страховим брокером, а також заручився з дівчиною, яку зустрів під час втрати ваги. 34-річний чоловік інколи думає про те, щоб зробити операцію через надлишок шкіри, однак поки не хоче хірургічного втручання.

"Я думав про те, щоб видалити її з живота. Але це серйозне втручання. Вона завжди нагадує мені про те, чого я досяг і чого я ніколи не хочу повторювати", — наголосив Крістоф Вільгельм.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про чоловіка, якому вдалось схуднути на понад 130 кілограмів. А також про жінку, яка змінила два пункти в раціоні та втратила 70 кілограмів зайвої ваги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини