Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Замість кави: що пити для заряду енергії та бадьорості
commentss НОВИНИ Всі новини

Замість кави: що пити для заряду енергії та бадьорості

Експерти назвали, які напої можна пити вранці, крім кави, щоб отримати заряд бадьорості, енергії та сил

31 серпня 2021, 09:50
Поділіться публікацією:

Багато людей для підвищення заряду своєї енергії й бадьорості п'ю багато кави або енергетиків. Але у великих кількостях вони можуть завдати здоров'ю серйозної шкоди. Експерти перерахували натуральні напої, які теж допомагають добре підбадьоритися і менш шкідливі для нашого здоров'я.

Замість кави: що пити для заряду енергії та бадьорості

Які напої потрібно пити, щоб прокинутися / Фото: fortyforks/IStock

Комбуча

Це натуральний ферментований напій родом з Китаю. Нам він більше відомий як чайний гриб. У його складі багато корисних речовин, зокрема вітаміни групи B, поліфеноли, пробіотики, важливі для виробництва енергії. Американські дослідники говорять, що саме пробіотики покращують розщеплення поживних речовин, через що організм отримує більше енергії з їжі.

Чай улун

Ще один китайський напій, що багатий цінними речовинами, наприклад, антиоксидантами, які не тільки зміцнюють імунітет, захищаючи організм від серйозних захворювань, але ще і покращують його здатність розщеплювати жир для отримання енергії.

Зелений чай

Цей напій часто п'ють спортсмени, щоб отримати додатковий заряд енергії. Адже завдяки своїм антиоксидантам і кофеїну зелений чай прискорює метаболізм, підвищує витривалість і відмінно бадьорить.

Квас

У складі квасу є багато вітамінів і мікроелементів, необхідних організму для вироблення енергії. А ще напій багатий на прості цукри й молочну кислоту, яка є хорошим джерелом енергії для м'язів, мозку і нервової системи.

Морквяний сік

У цьому напої міститься велика кількість бета-каротину, який є потужним антиоксидантом, здатним не тільки захистити організм від шкідливої дії вільних радикалів, а й підвищити рівень енергії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що експерти назвали продукти, які допомагають відновити сили й додають енергії на тривалий час.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини