Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Де взяти сили: продукти, які надовго зарядять енергією
commentss НОВИНИ Всі новини

Де взяти сили: продукти, які надовго зарядять енергією

Експерти назвали продукти, які допомагають відновити сили й додають енергії на довгий час

30 квітня 2021, 16:35
Поділіться публікацією:

Бувають випадки, коли в середині дня ви відчуваєте занепад сил і зниження продуктивності й відразу ж біжите за черговою чашкою кави. Але є й інші варіанти, які допоможуть відновити енергію. Експерти розповіли, які поєднання продуктів необхідно додати у свій раціон.

Де взяти сили: продукти, які надовго зарядять енергією

Які продукти здатні зарядити енергією (фото з відкритих джерел)

Грецький йогурт + ягоди

Віддайте перевагу грецькому йогурту, в якому немає цукру, штучних підсолоджувачів та інших добавок. Такий продукт низькокалорійний і містить багато білка. Найкраще додати в нього свіжі ягоди, багаті на вуглеводи, клітковину та антиоксидантні речовини.

Сир + грейпфрут

Поповнити запас енергії можна за допомогою сиру, в якому є білки та грейпфрутом, насиченим вуглеводами та вітамінами. Головне, вибирайте сир жирністю до 5%, інакше виникає ризик тяжкості в шлунку.

Горіховий мікс

Купіть в магазині горіховий мікс, але серед різних варіантів вибирайте той, де є горіхи та сухофрукти, без цукатів, шоколаду та інших добавок, в складі яких є цукор. Жменя такого міксу забезпечить вас енергією надовго.

Салат з чорної квасолі, кукурудзи та авокадо

Приготуйте собі на обід салат з чорної квасолі, в якій є вуглеводи та рослинний білок, а також додайте туди кукурудзу і половинку авокадо. Заправте страву невеликою кількістю соку лайма, і ідеальний салат готовий!

Вівсянка + полуниця

Овес — відмінне джерело клітковини, яка не тільки забезпечує почуття насичення надовго, а й корисна для серця і судин. Зваріть вівсянку на рослинному молоці або воді й додайте пару ягід полуниці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що якісь популярні продукти відбирають енергію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини