Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Яку закуску категорично не можна вживати з пивом
commentss НОВИНИ Всі новини

Яку закуску категорично не можна вживати з пивом

Лікар-дієтолог Олена Соломатіна розповіла, від якої закуски слід відмовитися і тим більше не вживати її з пивом

22 квітня 2021, 16:20
Поділіться публікацією:

Келих пива з горішками, сухариками чи креветками — не корисне для організму заняття — усі це розуміють. Але мало хто може встояти перед такою спокусою. Якщо ви вирішили випити пива, тоді запам'ятайте, яку закуску категорично не можна з ним поєднувати.

Яку закуску категорично не можна вживати з пивом

Названо найшкідливішу закуску до пива (фото з відкритих джерел)

Лікар-дієтолог Олена Соломатіна розповіла, що зі свого раціону необхідно повністю виключити чипси, тому що в їхньому складі багато трансжирів, солі, крохмалю, цукру і різних штучних добавок, які дуже шкодять організму. Часте вживання чипсів може призвести до запалення підшлункової залози, проблемам зі шлунком і серцево-судинних захворювань.

За словами фахівця, якщо чипси їдять разом із пивом, то це завдає колосальної шкоди організму, оскільки алкогольний напій підсилює вплив усього перерахованого вище. У підсумку ж страждає печінка, нервова система, головний мозок і судини.

Якщо ви вирішили попити пива, тоді лікар радить зупинитися на морепродуктах як закусці (раки, креветки, риба), тому що в їхньому складі є білок і цінні мікроелементи, зокрема йод і омега-3 жирні кислоти. Також до корисних закусок дієтолог віднесла курячі крильця, якщо вони не дуже пересмажені.

Нагадаємо, що пиво — один із найпопулярніших алкогольних напоїв. Багато хто вважає, що воно у порівнянні з іншими абсолютно не шкідливе, тому пиво часто вживається у великих кількостях і кожного дня. Але до чого може призвести така звичка?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що багато чоловіків люблять пиво. Серед них є й такі, які вживають безалкогольне. У чому полягають його головні плюси?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини