Головна Новини Здоров'я наше тіло Що буде з організмом, якщо кожен день вживати пиво
commentss НОВИНИ Всі новини

Що буде з організмом, якщо кожен день вживати пиво

Щоденне вживання пива загрожує ускладненнями здоров'я

11 грудня 2020, 09:40 comments1636
Поділіться публікацією:

Пиво — один з найпопулярніших алкогольних напоїв і багато хто вважає, що він, в порівнянні з іншими, абсолютно нешкідливий. Тому, пиво часто вживається у великих кількостях і кожен день. Але до чого може призвести така звичка?

Що буде з організмом, якщо кожен день вживати пиво

що буде, якщо пити пиво щодня / фото: goodfon

Експерти розповіли, що пиво, хоч і легкий, але алкогольний напій, а про негативну дію спиртного на організм, мабуть, знають усі. При щоденному вживанні цього напою у людини почнуться проблеми з печінкою, а все через сивушні масла в його складі, які з'являються в результаті бродіння. Пиву нейтралізувати їх не вдається, тому їм краще не зловживати.

Також напій погано впливає на роботу травної системи, провокуючи роздратування слизової, в результаті чого може з'явитися гастрит, дискомфорт і відчуття тяжкості в шлунку.

При регулярному вживанні пива в організмі дає збій і ендокринна система. У чоловіків, наприклад, пригнічується вироблення тестостерону, а у жінок — дисфункції яєчників. Ще така звичка може призвести до серцевих проблем, зокрема аритмії та інших захворювань.

Цей напій у великих кількостях також порушує процес природного розщеплення поживних речовин, і в підсумку може постраждати підшлункова залоза.

Нагадаємо, що канадські пивовари зварили пінний напій на основі стічних вод, які пройшли максимальний ступінь очищення. Така технологія допоможе заощадити запаси питної води.Творці напою випустили лише одну партію і поки зупинилися на виробництві незвичайного елю. Вони вважають, що люди поки не зовсім готові до такої новинки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що існує кілька оригінальних способів, де можна використовувати пиво не за призначенням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини