Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Яку небезпеку приховує в собі червоне вино
commentss НОВИНИ Всі новини

Яку небезпеку приховує в собі червоне вино

Ми розповімо вам про те, в чому полягає головна небезпека червоного вина і кому слід утриматися від його вживання

8 грудня 2020, 18:11
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що червоне вино прийнято вважати одним з найбільш корисних, є в ньому і недоліки, про які важливо знати.

Яку небезпеку приховує в собі червоне вино

Фото: unsplash. Kelsey Knight

У складі цього напою містяться речовини, які для організму деяких людей можуть виявитися небезпечними. Так відбувається тому, що вони з тих чи інших причин не можуть засвоїти ці речовини правильним чином.

Якщо вже після першого келиха ви відчуваєте неприємний головний біль, то наступна доза випитого алкоголю може тільки погіршити це. Дієтолог Леслі Бонці поділилася, що у всьому може бути винна погана спадковість. У таких випадках лікарі рекомендують повністю відмовитися від вживання червоного вина, замінивши його білим — від нього такого ефекту чомусь немає.

Також у багатьох людей червоне вино може викликати задишку, кашель і висипання на шкірі. Дієтолог пояснює це тим, що в його складі є сульфіти, які можуть викликати такі наслідки. Сульфіти використовують для того, щоб вино зберігалося довше.

У червоному вині є білок шкірки винограду, під назвою LTP, який може стати причиною алергічної реакції. Якщо ви зіткнулися з чимось подібним, то експерти радять вибрати для себе інший напій.

Але найголовніше з усього перерахованого вище — це правильна доза випитого. Нешкідливою для організму людини вважається 150 мілілітрів вина в день. Розуміння цього — це головний ключ до успіху, резюмувала Бонці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини