Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який засіб позбавляє від головного болю не гірше за ліки
commentss НОВИНИ Всі новини

Який засіб позбавляє від головного болю не гірше за ліки

Експерти розповіли, який натуральний засіб допоможе швидко позбутися головного болю, не гірше за ліки

27 квітня 2022, 00:30
Поділіться публікацією:

Головний біль може виникнути раптово та викликати низку незручностей. Тому, щоб швидко зняти симптом, багато хто відразу приймає знеболювальні пігулки. Але полегшити стан можна за допомогою натурального засобу. Якого?

Який засіб позбавляє від головного болю не гірше за ліки

Як зняти головний біль (фото з відкритих джерел)

Фахівці кажуть, що виручити в такій ситуації може корінь імбиру, його давно використовують у народній медицині, тому що засіб має цілий спектр корисних властивостей. У тому числі імбир допомагає і при головному болі. Вчені з'ясували це завдяки дослідженню, проведеному у 2013 році. Експерти стверджують, що вплив імбиру схожий на дію відомого лікарського засобу проти мігрені — суматриптану, та тільки натуральний засіб не дає побічних ефектів.

Також зарубіжні вчені перерахували інші властивості імбиру. У його складі міститься понад 100 корисних сполук, 50 з яких належать до антиоксидантів, які борються в організмі із вільними радикалами, захищаючи його від серйозних захворювань.

Крім того, імбир допомагає покращити пам'ять та увагу, запобігти неврологічним ускладненням цукрового діабету. Ще натуральний засіб можна приймати для боротьби зі втомою, він підвищує рівень енергії та регулює гормон стресу в організмі.

До речі, вживати імбир не рекомендується людям, які мають проблеми зі шлунково-кишковим трактом (гастрит, виразка). Продукт має дратівливу дію і може загострити симптоми.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що про користь імбиру, мабуть, знають усі, адже цей продукт можна назвати природним антибіотиком. Проте, за словами лікаря-дієтолога Анжеліки Дюваль, імбир не можна поєднувати з певними лікарськими засобами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини