Головна Новини Здоров'я дієта і харчування З якими ліками небезпечно поєднувати імбир
commentss НОВИНИ Всі новини

З якими ліками небезпечно поєднувати імбир

Лікар-дієтолог Анжеліка Дюваль розповіла про особливості імбиру та зазначила, з якими лікарськими засобами його не варто поєднувати

25 січня 2022, 09:30
Поділіться публікацією:

Про користь імбиру, мабуть, знають усі, адже цей продукт можна назвати природним антибіотиком. Проте, за словами лікаря-дієтолога Анжеліки Дюваль, імбир не можна поєднувати з певними лікарськими засобами.

З якими ліками небезпечно поєднувати імбир

З якими ліками небезпечно поєднувати імбир (фото з відкритих джерел)

Фахівець зазначила, що імбир має противірусну та протизапальну дію, але перед його вживанням або використанням потрібно проконсультуватися з лікарем. Річ у тому, що препарат не рекомендується поєднувати з жарознижувальними ліками, тому що це може призвести до зниження згортання крові. А ще імбир не можна поєднувати з препаратами, покликаними знижувати рівень цукру на крові.

За словами дієтолога, імбир також не бажано вживати з ліпоєвою кислотою, часником, женьшенем та псилліумом. Продукт рекомендується їсти кожен день, але у помірних дозах, наприклад, додаючи його до чаю для смаку. Але якщо ви їсте імбирне варення, п'єте чай з імбиром і лікарські настоянки на цьому продукті, то можна викликати проблеми зі здоров'ям.

Нагадаємо, що буде відбуватиметься з організмом, якщо ви почнете їсти імбир не іноді, а хоча б щодня, додаючи зручну кількість в чай або їжу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що імбир давно використовують у народній медицині як засіб від багатьох захворювань. Він має цілу низку корисних властивостей для організму. Але попри всю користь, цей продукт дозволено вживати не всім. Кому ж варто відмовитись від імбиру?

Читайте також, що до приймання лікарських засобів потрібно ставитися серйозно, тому що є групи препаратів, які не можна змішувати, інакше можна нашкодити організму. Що це за препарати?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини