Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який продукт вранці сприяє схудненню
commentss НОВИНИ Всі новини

Який продукт вранці сприяє схудненню

Експерти розповіли, який продукт потрібно вживати зранку, якщо ви хочете позбавитися зайвих кілограм

14 грудня 2021, 10:25
Поділіться публікацією:

Вранці необхідно приділяти особливу увагу своєму раціону, оскільки сніданок допомагає відновити енергію і дає сили на весь день. Тим, хто прагне позбавитися зайвих кілограмів, експерти рекомендують вживати вівсянку.

Який продукт вранці сприяє схудненню

Який продукт потрібно їсти вранці (фото з відкритих джерел)

Вчені відзначили, що натуральна вівсяна каша містить багато клітковини, яка покращує травлення, знижує в крові рівень "шкідливого" холестерину та запобігає наростанню вісцерального жиру в черевній порожнині. За даними дослідників, якщо вживати щодня по 10 г розчинної клітковини, то можна на 3,7% за 5 років позбутися вісцерального жиру. А якщо до правильного раціону ще й додати фізичні вправи, можна втратити 7,4% жиру.

Експерти радять додавати у вівсянку свіжі ягоди, фрукти, насіння чіа, авокадо, а також горіхи, вони зроблять страву кориснішою та ситною.

А ось від каш швидкого приготування краще відмовитись, тому що в їх складі багато цукру та інших хімічних добавок, які лише створюють видимість корисного сніданку.

Нагадаємо, що багато людей не уявляють свого сніданку без вівсянки, адже ця каша є джерелом клітковини та складних вуглеводів, а також у її складі багато корисних речовин. Але попри це, вівсянка може нашкодити здоров'ю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вівсяна каша давно увійшла до списку найкорисніших та поживніших страв на сніданок. Завдяки своєму вітамінному складу, вона покращує роботу травлення та регулює обмін речовин. На своїй сторінці в Instagram лікар-нутриціолог Світлана Нікітчук розповіла про дивовижні властивості цього продукту, які ви могли не знати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини