Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який продукт виявився дуже корисним для чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Який продукт виявився дуже корисним для чоловіків

Лікар Олена Малишева порадила чоловікам додавати у свій раціон гірчицю, тому що вона сприяє поліпшенню потенції

22 червня 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

Поліпшити чоловіче здоров'я можна за допомогою такого простого продукту як гірчиця. У ній міститься багато вітамінів і мінералів, зокрема кальцій, магній і фосфор, які позитивно позначаються на роботі організму.

Який продукт виявився дуже корисним для чоловіків

гірчиця (фото з відкритих джерел)

Лікар Олена Малишева розповіла, що чоловікам потрібно частіше додавати у свій раціон гірчицю, тому що вона стимулює приплив крові до зони паху, тим самим покращуючи потенцію. Користь продукту доповнюється змістом вітамінів C і E, які необхідні для вироблення здорової сперми та секреції тестостерону.

Крім того, гірчиця покращує обмінні процеси в організмі й сприяє нормальному травленню, а високий вміст в ній ізотіоціанатів — органічних сполук, пригнічує ріст злоякісних пухлин.

Також фахівець зазначила, що гірчиця має судинорозширювальний ефект, який сприяє зниженню тиску, тим самим покращуючи роботу серця.

Але варто пам'ятати, що при підвищеній чутливості або необережному застосуванні гірчиця може завдати шкоди здоров'ю: стати причиною опіків шкіри та слизових, викликати збій в роботі щитовидної залози.

Нагадаємо, що свій раціон необхідно збагачувати свіжими фруктами та овочами, тому що вони багаті на вітаміни й цінні речовини. І свою увагу експерти радять звернути на помідори, особливо чоловікам. Що в цьому овочі особливого, дізнайтеся в нашому матеріалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на рівень тестостерону в чоловічому організмі впливає безліч факторів, у тому числі й харчування. Вчені з Вустерского та Уорікського університетів з'ясували, які харчові звички й продукти сприяють його зниженню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини