Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який продукт назвали найкращим «спалювачем» жиру
commentss НОВИНИ Всі новини

Який продукт назвали найкращим «спалювачем» жиру

Експерти розповіли, за допомогою якого продукту можна схуднути й збагатити організм вітамінами

20 жовтня 2021, 09:05
Поділіться публікацією:

Якщо хочете позбутися від зайвих кілограмів, не зашкодивши організму, тоді експерти радять додати в раціон оливки. Дієта на їх основі поліпшить травлення і приведе в норму роботу інших систем.

Який продукт назвали найкращим «спалювачем» жиру

Названо продукт, який спалює жир (фото з відкритих джерел)

Відомо, що в складі оливок багато вітамінів С, Е, D, а також калію, магнію, фосфору й інших мікроелементів, необхідних нашому здоров'ю. Плюс до всього, продукт багатий на ненасичені жирні кислоти, які покращують роботу серцево-судинної системи, виводять каміння з жовчного міхура і сприяють нормалізації метаболізму.

Ви можете спробувати сісти на оливкову дієту, тривалістю один місяць. З її допомогою вам вдасться упорядковувати травну систему, а також поліпшити стан шкіри, волосся, нігтів. Для цього потрібно на сніданок з'їдати по 15 штук зелених натуральних оливок, ретельно їх пережовуючи. Через 1,5-2 години можна випити каву або чай, а другий сніданок дозволяється через 2-3 години. Протягом дня постарайтеся мінімізувати продукти з цукром і білою мукою. При схильності до запорів можна з'їдати 10 оливок з однією чайною ложкою оливкової олії. Ефект буде таким же.

Але є важливий нюанс, "магазинні" оливки не підійдуть для дієти, оскільки вони проходять обробку і в їх складі багато добавок. Найкраще купувати натуральні вагові оливки, які завжди містять кісточку.

Нагадаємо, схуднення — процес складний. Щоб позбутися від зайвих кілограмів, потрібно не тільки регулярно займатися спортом, а й переглянути свій раціон. Медики рекомендують додати в нього одну спецію, яка допомагає ефективно спалювати жир.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який популярний напій спалює жир на животі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини