Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який популярний продукт назвали джерелом канцерогенів
commentss НОВИНИ Всі новини

Який популярний продукт назвали джерелом канцерогенів

Відомий лікар та телеведучий Олександр Мясников назвав популярний продукт - джерелом канцерогенів та закликав мінімізувати його в раціоні

12 січня 2022, 09:30
Поділіться публікацією:

Про те, що фаст-фуд є шкідливою їжею, мабуть, знають усі. Але при цьому різні бургери, картопля фрі та інші "швидкі" закуски користуються великою популярністю. Лікар і телеведучий Олександр М'ясников зазначив, від якого популярного продукту варто відмовитись, бо він — джерело канцерогенів.

Який популярний продукт назвали джерелом канцерогенів

В якому продукті міститься багато канцерогенів (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє видання Medikforum, гамбургери, які є "шедеврами" фастфуд-кулінарії, згубно діють на організм і можуть виявитися смертельно небезпечними для своїх шанувальників.

Експерт зазначив, що у складі гамбургера є велика кількість канцерогенів — речовин, які утворюються в їжі в процесі "агресивного" перероблювання та багаторазового смаження. За словами М'ясникова, в одному продукті вистачає цих небезпечних компонентів, щоб вони спровокували запальний процес в організмі та викликали різні захворювання, зокрема ожиріння.

При регулярному вживанні фаст-фуду можуть виникнути проблеми із серцево-судинною системою та травленням.

Нагадаємо, щоб захистити організм від багатьох захворювань, лікарі рекомендують належну увагу приділяти своєму раціону, зокрема, збагачувати його корисними продуктами. А чого варто повністю відмовитися?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Україну з Польщі доставили партію печива, до складу якого входить пальмова олія з канцерогенною органічною сполукою монохлор-1,2-пропандіол (3-MCPD).

Читайте також, що організм потрібно збагачувати антиоксидантними речовинами, тому що вони уповільнюють старіння та нейтралізують дію вільних радикалів, запобігаючи розвитку серйозних захворювань. Але які продукти містять ці антиоксиданти?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини