Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який овоч ефективно допомагає боротися з токсинами
commentss НОВИНИ Всі новини

Який овоч ефективно допомагає боротися з токсинами

Цей овоч допомагає нейтралізувати дію токсинів

6 квітня 2021, 20:15
Поділіться публікацією:

Сидячий спосіб життя, шкідливі звички, неправильне харчування, екологія — усі ці фактори сприяють тому, що в організмі накопичуються токсини. І як би добре не функціонувала наша печінка, нирки та лімфатична система, часом з ними буває важко впоратися. Однак експерти виділили продукт, який ефективно допомагає очистити організм.

Який овоч ефективно допомагає боротися з токсинами

Який овоч допомагає боротися з токсинами / фото: goodfon

Виявляється, що буряк не лише покращує здоров'я серця, роботу печінки й процеси травлення, а й ефективно бореться із токсинами. В його складі є багато вітамінів (С, В, Р, РР), а також фолієва кислота, залізо, магній, фосфор, натрій і навіть йод. 

Буряк містить алкалоїди, флавоноїди, сапоніни, бета-каротини — цінні речовини, які стимулюють природний процес детоксикації в організмі. Також цей овоч допомагає печінці краще справлятися з виведенням токсинів без розвитку можливих запальних процесів і пошкоджень клітин.

Крім того, регулярне вживання буряка запобігає гіпертонії (підвищенню артеріального тиску), накопиченню "шкідливого" холестерину в крові, а також виникненню ракових клітин.

Нагадаємо, що окремі овочі, фрукти або спеції можуть відновлювати функції організму і виводити небезпечні токсини. Зокрема, експерти назвали кілька продуктів, які прискорюють виведення шкідливих хімічних сполук із одного з найважливіших органів — печінки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що виведення токсинів з організму не лише забезпечує належний потік енергії, але й зміцнює нашу імунну систему, запобігає хронічним захворюванням. Раніше лікарі назвали соки, які виводять токсини з організму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини