Головна Новини Здоров'я наше тіло Які продукти видаляють токсини з печінки
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти видаляють токсини з печінки

Печінка дуже важливий орган, від якого залежить стан нашому здоров'я та зовнішній вигляд

7 березня 2021, 22:40 comments1342
Поділіться публікацією:

Правильне харчування — запорука здоров'я людини. Інколи окремі овочі, фрукти чи спеції можуть відновлювати функції організму та виводити небезпечні токсини. Зокрема експерти назвали кілька продуктів, які прискорюють виведення шкідливих хімічних сполук з одного з найважливіших органів — печінки.

Які продукти видаляють токсини з печінки

Токсини в печінці: як очистити організм від шкідливих сполук. Фото: sn-portal.ru

1. Вода

Вода чистить не тільки печінку, а й весь організм. Саме тому медики радять випивати склянку теплої води зранку та перед сном. Окрім того, варто постійно контролювати рівень рідини в організмі.

2. Часник

Цей продукт багатий на сірку, яка розщеплює ферменти в печінці та сприяє кращій фільтрації. Ще дві сполуки, аліцин і селен, роблять печінку більш стійкою до ушкоджень.

3. Куркума

Ця спеція збільшує вироблення жовчі. Відповідно жовч виводить токсини з організму та сприяє відновленню клітин печінки.

4. Лимон

Лимон стимулює вироблення додаткових ферментів в печінці. Аби отримати найбільший результат від продукту, варто його додавати в теплу воду.

5. Яблука

Цей фрукт містить в собі пектин — сполуку, яка допомагає очистити весь організм, в тому числі і печінку, від шкідливих речовин.

6. Кінза

Кінза — надзвичайно корисний продукт, адже вона виводить з тіла важкі метали, які негативно впливають на роботу внутрішніх органів.

Рекомендуємо прочитати рецепт десерту від шеф-кухаря. Цей десерт відмінно підійде до святкового столу на 8 березня.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що зробити на початку весни, щоб залучити щастя та гроші. Весна — це пора розквіту, оновлення та нових можливостей, тому направляйте свою енергію в правильну течію, щоб залучити у своє життя удачу, щастя і багатство. Як саме, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини