Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Яких звичок після 30 років потрібно негайно позбутися
commentss НОВИНИ Всі новини

Яких звичок після 30 років потрібно негайно позбутися

Експерти перерахували звички, яких потрібно позбавлятися після 30-річного віку, щоб не шкодити здоров'ю

22 квітня 2022, 06:35
Поділіться публікацією:

Наш спосіб життя складається з низки звичок, і багато з них шкодить здоров'ю, хоча мало хто про це замислюється. Потрібно пам'ятати про те, що з віком обмінні процеси в організмі сповільнюються, тому після 30 років варто переглянути деякі аспекти. Які саме?

Яких звичок після 30 років потрібно негайно позбутися

Шкідливі звички після 30 років (фото з відкритих джерел)

Часто балувати себе смачненьким

Багато продуктів містять цукор, а з цим продуктом потрібно бути дуже обережними, оскільки його надлишок може спровокувати серйозні проблеми зі здоров'ям. Так, багатьом солодощі підвищують настрій або з їхньою допомогою вони "заїдають" стрес, але заради здоров'я необхідно встановити собі обмеження.

Пити солодкі напої

Солодка газована вода вважається одним із найшкідливіших напоїв, тому що містить дуже багато цукру та інших штучних добавок. Регулярне вживання газованої води може спровокувати ожиріння, проблеми із травленням та інші ускладнення. Краще переходити на звичайну воду.

Пропускати їжу

Не варто пропускати основні приймання їжі та влаштовувати голодування, сідаючи на жорсткі дієти – це все серйозно шкодить організму. Ваш мозок включить "режим виживання", знизить рівень метаболізму і "чіплятиметься" за кожну калорію.

Боротися з бажанням поїсти

Дотримуйтесь принципів правильного харчування, щоб не боротися з бажанням поїсти. Вживайте багато білкової їжі та насолоджуйтесь тим, що вам здається шкідливим, отримуючи максимум задоволення від цього. За такого режиму ви обійдетесь без переїдання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що стан здоров'я багато в чому залежить від звичок людини. Ось, наприклад, важливо не тільки коли й що ви вживаєте на обід або вечерю, але й те, чим ви займаєтеся після щільної їди. Експерти назвали три звички, які не можна робити одразу після їди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини