Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які продукти заважають вам отримати плаский живіт
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти заважають вам отримати плаский живіт

Ці продукти сприяють набору зайвої ваги

18 березня 2021, 09:30 comments1110
Поділіться публікацією:

Багато хто намагається до літа привести свою фігуру до ладу, але крім фізичної активності потрібно ще переглянути свій раціон і виключити з нього продукти, які заважають отримати плаский живіт. Що це за продукти?

Які продукти заважають вам отримати плаский живіт

Від яких продуктів росте живіт (фото з відкритих джерел)

Солодка газована вода

Відмовтеся від солодких газованих напоїв, тому що в їх складі дуже багато цукру, барвників, підсолоджувачів та інших штучних добавок, які не тільки впливають на внутрішньочеревний жир, але і шкодять всьому організму. Газована вода викликає метеоризм і інші порушення травлення, а також підвищує цукор в крові та збільшує об'єм талії.

Перероблене м'ясо

М'ясо з раціону виключати не варто, адже воно — цінне джерело білка, який потрібен для енергії та бадьорості. А ось перероблене м'ясо зовсім інша справа. Ковбаси, сосиски та м'ясні консерви негативно діють на організм, і на процес схуднення в тому числі.

Алкоголь

Якщо ви будете захоплюватися алкогольними напоями, зокрема пивом, то навряд чи вам вдасться роздобути плаский живіт. У великому келиху вина цукру стільки ж, як в порції морозива, а в 500 мл сидру — як в пончику. А ще алкоголь посилює апетит і змушує вас споживати більше калорій.

Смажена їжа

Звичайно ж, при схудненні смажена їжа виявляється під забороною, тому що в ній багато масла, жиру, холестерину. А з таким набором домогтися плоского живота буде важко. Спробуйте запікати або тушкувати їжу, так користі буде набагато більше.

Пшеничний хліб

Дієтологи рекомендують обмежити в харчуванні прості вуглеводи, так що замініть пшеничний хліб і здобні вироби на житній або вівсяний — ви відразу помітите різницю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в яких продуктах міститься багато глютену.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини