Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які продукти заважають схуднути: дієтологи відповіли
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти заважають схуднути: дієтологи відповіли

Замінники цукру також можуть стати перешкодою на шляху схуднення

30 грудня 2021, 15:01
Поділіться публікацією:

Американські дієтологи назвали стоп-продукти для тих, хто бажає позбутися зайвої ваги. Фахівці із США в першу чергу радять відмовитися від білого хліба, смажених у фритюрі страв, а також від замінників цукру, пише ТСН з посиланням на Eat This, Not That!

Які продукти заважають схуднути: дієтологи відповіли

Які продукти заважають схуднути - фото з відкритих джерел

За словами дієтолога Джинань Банна, білий хліб є одним з найголовніших ворогів для людей, що худнуть. Він не може наситити людину на тривалий час, оскільки в ньому відсутня клітковина. Найімовірніше, ви просто будете вживати більшу кількість калорій. На думку спеціалістки, краще замінити білий цільнозерновим хлібом.

Крім того, дієтолог звернула увагу і на шкідливість продуктів, смажених у фритюрі. Вони є надто калорійними, оскільки готуються у великій кількості олії.

Дієтолог Джанет Коулман зазначила, що замінники цукру також можуть стати перешкодою на шляху схуднення, незважаючи на те, що технічно не містить калорій. Така продукція підвищує рівень глюкози в організмі, що заважає процесу скидання зайвої ваги.

Ще один фахівець у галузі харчування Кара Ландау зазначила, що тим, хто худне, варто уникати продуктів, які містять мало клітковини. Це знову-таки білий хліб, хлібці чи картопляні чіпси. Продукти, насичені клітковиною, насичують людей на довше і вони не будуть схильні до переїдання.

Раніше у матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що печінка – унікальний, життєво важливий та незамінний орган людини, від стану якого залежать багато ключових процесів в організмі. Які продукти потрібно додати у своє меню, щоб покращити та підтримувати його роботу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини