Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які продукти тільки здаються корисними
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти тільки здаються корисними

Експерти перерахували продукти, які лише прикидаються корисними, а насправді можуть нашкодити здоров'ю

2 листопада 2021, 16:00
Поділіться публікацією:

Наше здоров'я залежить від продуктів, які ми вживаємо. І щоб вони були якісними та натуральними, необхідно уважно вивчати їх склад та не вестись на маркетингові хитрощі та приставки "еко". Які продукти лише прикидаються корисними?

Які продукти тільки здаються корисними

Продукти-обманки (фото з відкритих джерел)

Бананові чипси

Ці екзотичні ласощі смажаться у фритюрі у великій кількості олії, тому практично всі корисні речовини в процесі приготування знищуються, зв'язки між молекулами руйнуються і залишається виключно цукор. А цей продукт згубно діє організм. Плюс до всього, бананові чипси навантажують печінку та підшлункову залозу.

Мюслі

Експерти кажуть, що мюслі — одна з найбільших пасток для претендентів на здорову їжу. Вони містять багато калорій і багато цукру, хоча мюслі позиціонуються як дієтичний продукт. Тому не варто вестися на маркетингові хитрощі. Якщо хочете на сніданок мюслі, тоді зробіть їх самостійно, для цього вам знадобляться вівсяні пластівці, сухофрукти, горіхи, мед та інші добавки (за смаком).

Енергетичні батончики

Вважається, що це чудовий і здоровий перекус, але насправді у складі енергетичних батончиків багато шкідливих добавок, зокрема штучні ароматизатори, цукор, пальмова олія тощо.

Попкорн для мікрохвильової печі

Експерти зазначають, що варто відмовитися від такого попкорну, тому що він містить багато олії, солі, цукру, а ще діацетилу – речовини, яку додають майже до всіх штучних олій. І він не небезпечний при вживанні, але може зашкодити при вдиханні. А коли ви нагріваєте мішок попкорну в мікрохвильовій печі, вдихнути діацетил простіше простого.

Арахісове масло

Цей продукт також вдає із себе корисного, а насправді містить велику кількість речовин, які можуть нашкодити здоров'ю. До цього списку входять консерванти, барвники, сіль, цукор. Тому уважно вивчайте склад.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти повинна вживати кожна жінка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини