Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які продукти має вживати кожна жінка
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти має вживати кожна жінка

Експерти розповіли про три продукти, які обов'язково повинні бути присутніми у жіночому раціоні

2 листопада 2021, 11:35
Поділіться публікацією:

Щоб довше зберігати свою молодість, красу та здоров'я загалом, експерти рекомендують додати жінкам до раціону такі продукти:

Які продукти має вживати кожна жінка

Жіночий раціон (фото з відкритих джерел)

Помідори

Цей овоч є найчастішим гостем на нашому столі, але не всі знають про його корисні властивості. У складі помідорів є безліч вітамінів, а також клітковина, фолієва кислота, магній, залізо, марганець, калій та інші мікроелементи. Овочі мають сечогінний ефект, який сприятливо позначається на роботі нирок і сечостатевої системи в цілому, а ще він малокалорійний, що важливо для тих, хто на дієті.

Шпинат

Цей листовий овоч добре позначається на стані шкіри та волосся. А ще регулярне вживання шпинату допомагає прискорити метаболізм, нормалізує діяльність нервової системи, покращує репродуктивну функцію та роботу серця.

Насіння льону

Ще один продукт, який бажано додати до жіночого раціону. Всього кілька грамів продукту на день допоможуть жінці упорядкувати волосся, нігті, пружність шкіри, а також профілактувати підвищення рівня цукру в крові. Насіння льону можна вживати у вигляді каші, додавати до страв у меленому вигляді, а також заливати кефіром.

Нагадаємо, якщо ваша шкіра померкла, з'явилися мішки під очима, набряки та нерівності, не варто відразу накладати на обличчя кілограм косметики. Може, варто подивитися на свій спосіб життя та звичний раціон. На які продукти слід звернути увагу?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що є продукти, які стимулюють і покращують травлення, а є такі, що навпаки ускладнюють роботу системи. Про них і розповів професор Лейн Ліберман.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини