Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які продукти потрібно їсти, щоб ніколи не хворіти
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти потрібно їсти, щоб ніколи не хворіти

Лікар Роберт Грем розповів, які продукти слід додати до свого раціону, щоб ніколи не хворіти

31 березня 2022, 01:25
Поділіться публікацією:

Поліпшити роботу імунної системи, яку можуть послабити постійні стреси, можна за допомогою правильних продуктів. Лікар Роберт Грем зазначив, що треба додати до раціону, щоб зміцнити здоров'я і ніколи не хворіти.

Які продукти потрібно їсти, щоб ніколи не хворіти

Що їсти, щоб не хворіти (фото з відкритих джерел)

Спаржа

У її складі багато мікроелементів та вітамінів, у тому числі калій, кальцій, фосфор та клітковина. Вживання спаржі позитивно позначається на серцево-судинній та травній системах.

Гриби шиїтаке

За словами фахівця, такі гриби мають противірусні, антибактеріальні та протигрибкові властивості. З їх допомогою ви зміцните імунну систему та підвищите опірність організму до різних інфекцій.

Броколі

Цей вид капусти багатий на різні вітаміни, мікроелементи та антиоксидантні речовини, які захищають наш організм, у тому числі імунітет.

Імбир

Цей продукт давно входить до числа природних антибіотиків, тому що має масу корисних властивостей. Імбир містить активні речовини, які покращують захисні функції організму.

Часник

Коли йдеться про зміцнення імунної системи, неможливо обійтися без часнику. Лікар радить додавати його до різних страв, тому що овоч багатий на аліцин — найсильніший антиоксидант.

Цитрусові

Звичайно ж, раціон потрібно збагачувати цитрусовими, тому що вони містять багато вітаміну С, а він є одним із найкращих стимуляторів імунної системи. Найчастіше вживайте апельсини, лимони та грейпфрути.

Кольорова капуста

Ця капуста також дуже корисна для здоров'я завдяки своєму багатому вітамінно-мінеральному складу. Овочі зміцнюють імунітет, а також покращують роботу серця та мозкову активність.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що експерти знайшли недорогий спосіб, щоб зміцнити імунітет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини