Головна Новини Здоров'я наше тіло Експерти назвали недорогий спосіб зміцнити імунітет
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти назвали недорогий спосіб зміцнити імунітет

Експерти розповіли про корисні властивості прополісу та порекомендували вживати його для захисту імунітету

10 січня 2022, 14:30
Поділіться публікацією:

У зимовий період слід подбати про свою імунну систему, особливо на тлі поширення коронавірусної інфекції. А зробити це можна за допомогою недорогого, але ефективного засобу.

Експерти назвали недорогий спосіб зміцнити імунітет

Як зміцнити імунітет (фото з відкритих джерел)

Фахівці розповіли про прополіс, на основі якого виготовляються різні настоянки та інші засоби для внутрішнього та зовнішнього застосування. Як виявилося, бджолиний прополіс містить понад 200 сполук та 16 класів органічних компонентів, серед яких природні антибіотики, дубильні речовини, різні мінерали та смоли.

Прополіс застосовують у багатьох випадках, але особливо цінний він для підняття та зміцнення імунітету. Як зробити з нього корисний напій?

Для цього потрібно півлітра молока і 2 столові ложки прополісу. Отриману суміш потрібно варити на водяній бані 15-20 хвилин періодично помішуючи. Потім відставити вбік і почекати, поки на поверхні не з'явиться плівка з воску. Її треба зняти, а суміш процідити у чисту тару. Приймати 5 днів по 1 столовій ложці перед їдою, повторювати курс через кожні 3 тижні.

Перед першим застосуванням необхідно провести пробу на можливі алергічні реакції.

Курсове застосування прополісного молока пробуджує внутрішні резерви організму, що набагато корисніше за хімічні препарати. А налагоджена імунна система успішно боротиметься зі шкідливими вірусами та мікроорганізмами.

Нагадаємо, лікар-нутриціолог Світлана Нікітчук розповіла про п'ять продуктів, які допомагають зміцнити імунну систему.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якщо хочете швидко зміцнити свою імунну систему та уповільнити процеси старіння, тоді пийте ехінацею. У чому її користь?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини