Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які продукти ніколи не бувають на столі довгожителів
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти ніколи не бувають на столі довгожителів

Американський учений Ден Бюттнер розповів про особливості харчових уподобань довгожителів

25 березня 2022, 00:35
Поділіться публікацією:

Зважаючи на те, що харчування є важливим фактором довголіття, необхідно стежити за продуктами, які ви вживаєте. Американський дослідник Ден Бюттнер розповів, якої їжі ви ніколи не зустрінете на столі довгожителів.

Які продукти ніколи не бувають на столі довгожителів

Що не їдять довгожителі (фото з відкритих джерел)

Фастфуд

Такі продукти містять багато солі, цукру та хімічних речовин, які можуть спровокувати багато захворювань. Регулярне вживання фаст-фуду негативно відбивається на роботі серцево-судинної системи та травленні. Довгожителі, як правило, їдять рослинну їжу, а м'ясо лише з особливих випадків.

Борошняні кондитерські вироби та цукерки

У цукерках, десертах та випічці міститься дуже багато цукру, а це призводить до ожиріння та діабету. Вчений каже, що такі продукти краще замінити на фрукти, сухофрукти, мед. У день бажано вживати трохи понад 28 грамів цукру (7 чайних ложок).

Бекон та ковбаса

Оброблене м'ясо також опинилося в цьому списку, тому що містить канцерогени, які при регулярному вживанні негативно впливають на організм, провокуючи серйозні захворювання.

Солодка газована вода

Довгожителі не використовують газовану воду, тому що в її складі дуже багато цукру і жодної поживної цінності. Регулярне вживання напоїв призводить до підвищення ризику розвитку захворювань серця, діабету другого типу, до набору зайвої ваги та посилення апетиту.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що спеції не тільки додають незвичайний смак і аромат страві, але ще й позитивно діють на організм, оскільки багато приправ мають ряд лікувальних властивостей. Але найкориснішою, на думку експертів, є куркума. Про це повідомила американська лікарка Люсія Гарсіа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини