Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які продукти допоможуть поліпшити кровообіг
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти допоможуть поліпшити кровообіг

Експерти розповіли, які продукти необхідно додати у свій раціон, якщо хочете поліпшити кровообіг

6 липня 2021, 09:40
Поділіться публікацією:

Поганий кровообіг — поширена проблема, яка виникає на тлі багатьох захворювань. А усунути її можна за допомогою певних продуктів:

Які продукти допоможуть поліпшити кровообіг

Як поліпшити кровообіг (фото з відкритих джерел)

Вівсянка

Дослідники говорять, що натуральна вівсянка містить в собі безліч вітамінів і корисних речовин, які запобігають закупорку артерій. А ще продукт знижує рівень "шкідливого" холестерину в крові, який осідає на стінках судин і призводить до серйозних наслідків.

Квасоля

У цьому продукті міститься велика кількість клітковини, антиоксидантів та інших речовин, які запобігають запальним процесам в організмі, підвищуючи ризик хвороб серцево-судинної системи. Так що вживайте квасолю частіше, якщо хочете, щоб серце вас подякувало.

Жирні сорти риби

Експерти кажуть, що риба повинна з'являтися в меню не рідше, ніж двічі на тиждень, якщо ви хочете залишатися молодими та здоровими. А вся річ у тому, що жирні сорти риби багаті на омега-3 кислоти, які очищають артерії й покращують кровообіг.

Авокадо

Цей тропічний продукт позитивно впливає на роботу серцево-судинної системи, тому що в ньому багато речовин, які знижують "шкідливий" холестерин і захищають судини від освіти холестеринових бляшок.

Фісташки

У складі фісташок також багато вітамінів і мікроелементів, які допомагають зміцнити імунітет, "прочищати" артерії та сприяють нормалізації холестерину в крові.

Куркума

Ця популярна спеція володіє багатьма корисними властивостями, зокрема запобігає накопиченню відкладень і блокування артерій.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який продукт істотно знижує ризик хвороб серця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини