Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які напої потрібно пити вранці для зниження ваги
commentss НОВИНИ Всі новини

Які напої потрібно пити вранці для зниження ваги

Експерти розповіли, які напої треба вживати вранці, щоб схуднути та поліпшити самопочуття

27 травня 2021, 08:50 comments1112
Поділіться публікацією:

Якщо хочете привести своє тіло в форму, тоді важливо приділяти увагу не тільки фізичній активності, але і раціону. Експерти розповіли, які напої, випиті з ранку, допоможуть швидше позбутися від зайвих кілограмів.

Які напої потрібно пити вранці для зниження ваги

Як знизити вагу (фото з відкритих джерел)

Починати ранок можна зі склянки води з додаванням фенхелю (кропова вода). Для цього змішайте 1 чайну ложку насіння фенхелю з водою і залиште настоюватися на всю ніч. Процідіть напій перед вживанням. Експерти кажуть, що він покращує метаболізм і допомагає організму виводити зайву рідину.

Другий напій, який сприяє схудненню — лимонна вода. Встаньте вранці, налийте в стакан звичайної води, додайте туди скибочку лимона і можна 1 чайну ложку меду. Цей напій сприяє прискоренню роботи травної системи та розщеплює жири.

Також вранці можна випити зелений чай. Залийте чай разом з листям м'яти гарячою водою і настоюйте протягом декількох хвилин. Напій м'яко пригнічує апетит, знижуючи рівень цукру в крові.

І четвертий напій — вода Джира. Додайте 1 чайну ложку Джира в стакан води та залиште на ніч. Процідіть напій і вживайте з ранку. Він допомагає травленню і виділяє ферменти, які допомагають розщеплювати цукру, жири й вуглеводи, зберігаючи здоров'я кишківника.

Нагадаємо, що біг — найдоступніший і універсальний вид фізичної активності, який позитивно діє на весь організм, підвищуючи його витривалість. Але чи можна схуднути за допомогою одного бігу і скільки повинно тривати тренування?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що експерти назвали три види чаю, які допоможуть позбутися від зайвих кілограмів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини