Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які лікувальні властивості мають перепелині яйця
commentss НОВИНИ Всі новини

Які лікувальні властивості мають перепелині яйця

Директор Центру нетрадиційної медицини та дієтології Рем Панасевич-Свірський перерахував лікувальні властивості перепелиних яєць

23 листопада 2021, 07:50
Поділіться публікацією:

Перепелині яйця повинні періодично з'являтися в раціоні, тому що вони мають низку лікувальних властивостей. Про це розповів директор Центру нетрадиційної медицини та дієтології Рем Панасевич-Свірський.

Які лікувальні властивості мають перепелині яйця

Перепелині яйця (фото з відкритих джерел)

Фахівець зазначив, що у складі продукту багато амінокислот, заліза, міді, фосфору, калію, а також вітамінів А, В, Е, які потрібні організму для правильної роботи. Перепелині яйця можна використовувати для лікування різних захворювань, зокрема анемії, гіпертонії, зниження імунітету, і натомість яких можуть виникнути інші ускладнення.

Продукт рекомендують вживати при розладах нервової системи, недокрів'ї, цукровому діабеті (по 6 яєць на тиждень).

Також медики стверджують, що продукт корисно ввести до раціону людей, які проживають у зонах, неблагополучних в екологічному відношенні й тим, хто зазнав радіоактивного опромінення, тому що яйця перепілок виводять радіонукліди з організму.

Крім цього, продукт покращує метаболізм, зміцнює імунітет, а завдяки високому вмісту фосфору є ще й добрим стимулятором потенції.

Дітям яйця дають у кількості 2-6 штук на день – залежно від віку, а дорослим – по 4-6 шт. щодня вранці натщесерце.

Нагадаємо, що у листопаді в Україні почали зростати ціни на яйця. Менш як за три тижні цінник збільшився на 1% і вартість за десять штук перевищила 35 гривень.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що яйця вважаються високоалергенним продуктом, тому їх потрібно виключити зі свого меню людям, які страждають на індивідуальну непереносимість, наприклад, при алергії на курячий білок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини