Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які корисні продукти знижують апетит
commentss НОВИНИ Всі новини

Які корисні продукти знижують апетит

Дієтологи перерахували продукти, які дуже корисні для людського організму, а також добре вгамовують почуття голоду

30 листопада 2021, 13:45
Поділіться публікацією:

Багато людей переїдають, тому що вживають неправильні продукти, які постійно посилюють голод. У результаті може виникнути ожиріння та інші проблеми зі здоров'ям. Експерти розповіли, які корисні продукти варто додати до меню, щоб знизити свій апетит.

Які корисні продукти знижують апетит

Як знизити апетит / Фото: Elenathewise

Лідером поживного та низькокалорійного рейтингу є червона риба. У ній містяться протеїни та велика кількість жирних кислот омега-3. Регулярне вживання цього корисного морепродукту дає можливість не тільки вгамувати голод, але й наситити організм необхідними мінералами, мікроелементами та іншими корисними речовинами.

Ще одним продуктом, який містить велику кількість жирів та олеїнову кислоту (омега-9), є авокадо. Цей приємний на смак плід може легко замінити важку їжу, при цьому добре наситивши організм.

Такий напій, який бадьорить, як кава, сприяє зниженню калорій і розщепленню жирів. Кава здатна "обдурити" шлунок і зменшити кількість споживаної їжі. Однак медики не рекомендують вживати каву у великій кількості.

Також почуття голоду чудово придушують насіння чіа та яйця. Насіння чіа багате жирними кислотами, а у яйцях досить багато білка.

У гострому червоному перці міститься високий рівень капсаїцину, який сприяє швидкому розщепленню жирів.

А сочевиця та імбир успішно борються з усілякими запальними процесами в організмі. До того ж вони підвищують імунітет і позбавляють організм від відчуття голоду.

Вівсяна крупа містить харчові волокна, які дозволяють зменшити почуття голоду, не додаючи зайвої ваги.

Натуральний йогурт є одним із найпопулярніших дієтичних продуктів. Цей кисломолочний продукт чудово засвоюється організмом. Крім цього, він має високий вміст білка.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому вранці може бути апетит.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини