Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які дешеві продукти допоможуть вам схуднути
commentss НОВИНИ Всі новини

Які дешеві продукти допоможуть вам схуднути

Експерти розповіли, які дешеві продукти необхідно додати в свій раціон, якщо хочете позбутися від зайвих кілограмів

12 липня 2021, 08:35
Поділіться публікацією:

Процес схуднення може бути складним і тривалим, але головне — не здаватися і додавати у свій раціон більше корисних продуктів. Яких саме?

Які дешеві продукти допоможуть вам схуднути

Як схуднути (фото з відкритих джерел)

Сочевиця

Бюджетний і дуже корисний продукт, який необхідно додати в меню тим, хто хоче позбутися від зайвих кілограмів. Сочевиця багата на білок, вуглеводи, жири, вітаміни, клітковину, фолієву кислоту, а також омега-3 й омега-3 ненасичені жирні кислоти. За допомогою сочевиці можна контролювати почуття голоду і поліпшити травлення.

Гречка

Готуйте собі частіше гречку, адже в ній багато вітамінів і цінних мікроелементів, які допомагають тримати вагу під контролем. Плюс до всього, гречка — найкращий їстівний детокс, вона м'яко виводить з організму всі шлаки та канцерогени.

Вода

Дієтологи кажуть, що протягом дня потрібно випивати 1,5-2 літра негазованої води, якщо ж ви займаєтеся спортом або перебуваєте на спеці, то рідини потрібно вживати більше. Також випийте склянку води за півгодини до прийому їжі, цим ви вгамуєте трохи свій голод.

Буряк

Цей овоч має очисні властивості, корисні для здоров'я печінки, кишківника, вен і капілярів. Стимулює циркуляцію лімфи й тому незамінний для тих, хто хоче позбутися не тільки від зайвої ваги, але і від целюліту.

Банани

Смачний і корисний фрукт, який сприяє схудненню, допомагає регулювати кров'яний тиск, зміцнює імунітет. Також банани дають потужний і швидкий імпульс енергії, який підвищує працездатність і витривалість.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що для любителів білого шоколаду є хороша новина. Виявляється, що продукт допомагає в боротьбі із зайвими кілограмами. Коли його краще вживати й в якій кількості?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

13 липня 2021, 05:39

Натуральные сжигатели жира. Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини