Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Як зміцнити своє здоров'я за допомогою сніданку
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зміцнити своє здоров'я за допомогою сніданку

Американські лікарі-дієтологи назвали кілька способів, за допомогою яких можна зміцнити здоров'я

23 листопада 2021, 09:50
Поділіться публікацією:

Враховуючи, що сніданок — найважливіший прийом їжі, складатися він повинен із правильних продуктів, які зміцнюють здоров'я та заряджають організм енергією. Що додати до свого ранкового раціону?

Як зміцнити своє здоров'я за допомогою сніданку

Як зміцнити своє здоров'я за допомогою сніданку (фото з відкритих джерел)

Американські експерти кажуть, що на сніданок потрібно вживати страви з високим вмістом клітковини та білка, а також звичайну питну воду, свіжі овочі, фрукти, вітамін С та яйця.

Дієтолог Алісія Галвін вважає, що ранок треба починати з каші, в яку можна додати ягоди, фрукти, мед, а тим, хто віддає перевагу яєчні на сніданок, — доповнити страву потрібно свіжими овочами, наприклад, болгарським перцем.

Фахівець із харчування Лорен Маклеод зазначила, що запустити метаболічні процеси в організмі вранці допоможе проста вода з додаванням лимона чи імбиру. З її допомогою можна вивести токсини, які накопичилися за ніч.

А тим, хто звик на сніданок пити каву, рекомендують замінити її натуральним апельсиновим соком, в якому міститься багато вітаміну С, що перешкоджає формуванню хвороб серця та судин, а також зміцнює імунну систему. Цей сік допоможе гіпертонікам.

Лікар-дієтолог Амелія Браун у ранковий раціон радить додати боби, курячі яйця, м'ясо, тому що в них багато білка. А ще в них містяться амінокислоти, які підвищують захисні сили організму.

Нагадаємо, що є продукти, які потрібно виключити з ранкового раціону, і лікар-дієтолог Юлія Чехоніна перерахувала основні з них.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому небезпечно снідати бутербродами із ковбасою.

Читайте також, що люди, які не снідають, до обіду мають неконтрольоване почуття голоду, через що їм загрожує переїдання, а це підвищує шанси набрати зайву вагу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини