Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Як схуднути, якщо немає сили волі: 3 психологічні прийоми
commentss НОВИНИ Всі новини

Як схуднути, якщо немає сили волі: 3 психологічні прийоми

Прийом їжі за розпорядком є показником сили волі

19 березня 2021, 10:55
Поділіться публікацією:

Багато людей скаржаться, що не можуть позбутися від зайвих кілограмів, тому що у них немає сили волі. Але не варто впадати у відчай. Експерти розповіли про психологічні хитрощі, які допоможуть розв'язувати проблему.

Як схуднути, якщо немає сили волі: 3 психологічні прийоми

як схуднути, якщо немає сили волі (фото з відкритих джерел)

Погляньте на ситуацію інакше

Не потрібно робити проблему зі свого бажання скинути вагу. Коли людина збирається сісти на дієту, в її голові відразу ж починають виникати думки про те, що їй доведеться багато в чому себе обмежити, відразу виникає якийсь негатив. А з таким ставленням і настроєм ваш намір схуднути 100% провалиться. Люди завжди намагаються уникати того, що викликає у них негативні емоції. Тому, перш ніж починати скидати вагу, думай не про обмеження і заборони, а про здоров'я, користь і легкість.

Знайдіть заняття, яке приносить радість

Є люди, які "заїдають" свої проблеми, стрес, поганий настрій і інше, тому що знаходять радість тільки в висококалорійній їжі. Відмовтеся від цього і знайдіть будь-які інші заняття, які приносять вам радість, надихають і додають енергії.

Знайдіть сильну мотивацію

Виробити силу волі допомагає сильна мотивація. Ви повинні чітко для себе визначити, чому хочете схуднути, наскільки сильно ви бажаєте досягти цієї мети, і чи готові ви докласти для цього максимум зусиль. Мотивація може бути різною: здоров'я і добре самопочуття, бажання подобатися чоловікам, захоплені погляди на вулиці й т. д. Сам кожен для себе повинен вибрати мотивацію, виробити витримку і досягти своєї мети.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, скільки кроків потрібно робити кожен день, щоб схуднути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини