Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Як позбутися жиру на животі за допомогою одного продукту
commentss НОВИНИ Всі новини

Як позбутися жиру на животі за допомогою одного продукту

Американський лікар-дієтолог Кортні Д'Анджело розповіла, який один продукт допоможе позбавитися жиру на животі

29 березня 2022, 00:35
Поділіться публікацією:

Однією з проблемних зон на тілі є живіт, причому як у жінок, так і чоловіків. Якщо ви хочете скоригувати свою фігуру та прибрати жир на животі, тоді варто додати до раціону один продукт.

Як позбутися жиру на животі за допомогою одного продукту

Як прибрати живіт (фото з відкритих джерел)

Американський лікар-дієтолог Кортні Д'Анджело зазначила, що тим, хто хоче схуднути, обов'язково потрібно вживати яблука. Це смачний, поживний та бюджетний фрукт, який має масу корисних властивостей для здоров'я. Насамперед, варто зазначити, що яблука багаті на клітковину, яка покращує роботу травної системи, дарує на довго відчуття ситості та прискорює обмінні процеси.

Плюс до всього, цей низькокалорійний фрукт. Дослідження японських учених показало, що у яблуках містяться поліфеноли, які безпосередньо скорочують кількість жиру, що відкладається у сфері черевної порожнини.

Зазначимо, що яблука багаті на вітаміни А, С, В, Е, а також магній, фосфор, залізо, калій, цинк та інші мікроелементи, що позитивно впливають на стан всього організму.

Нагадаємо, зелені яблука можуть нашкодити людям, які страждають на панкреатит і дискенезію жовчовивідних шляхів, особливо в періоди загострення захворювань. З такими діагнозами потрібно віддати перевагу більш солодким фруктам.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що яблуко — це смачний та доступний фрукт, який містить багато вітамінів та цінних речовин, необхідних нашому організму для правильної роботи. Але користь приносить не тільки м'якоть, а й шкірка плода, тому не слід її очищати перед вживанням.

Читайте також, що буде з організмом, якщо їсти яблука щодня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини