Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Як покращити мікрофлору кишківника без ліків
commentss НОВИНИ Всі новини

Як покращити мікрофлору кишківника без ліків

Дієтолог Чженьхуа Лю розповів, вживання якого продукту сприяє покращенню кишкової мікрофлори

19 квітня 2022, 00:30
Поділіться публікацією:

Кишківник середньостатистичної людини населяє близько 1000 різних видів бактерій. Їхню загальну кількість складно визначити, але рахунок йде на трильйони. Ця мікрофлора виконує низку важливих функцій, тому важливо підтримувати її правильний баланс. А допомогти цьому може один простий продукт.

Як покращити мікрофлору кишківника без ліків

Що їсти, щоб покращити мікрофлору кишківника (фото з відкритих джерел)

Команда дослідників під керівництвом дієтолога Чженьхуа Лю з'ясувала, що вживання грибів позитивно впливає на здоров'я кишківника. Цей продукт може запобігти безлічі серйозних захворювань, зокрема ожирінню, цукровому діабету 2 типу, онкології.

Вчені кажуть, що гриби здатні компенсувати недоліки західної дієти, яка, як правило, складається з продуктів із високим вмістом жиру та цукру. А їхнє вживання пов'язане з численними ризиками для здоров'я, у тому числі з кишковими розладами.

А завдяки своєму унікальному складу гриби можуть пом'якшити недоліки такого типу харчування, покращити мікрофлору та запобігти різноманітним проблемам зі здоров'ям.

Зокрема, дослідники рекомендують особливу увагу приділити вішанкам, тому що в їхньому складі багато вітамінів В, С, Е та D, а також кальцію, калію, заліза, йоду та інших корисних мікроелементів.

Нагадаємо, що вчені з онкологічного центру в Каліфорнії під час дослідження з'ясували, що чоловікам потрібно періодично збагачувати свій раціон печерицями, бо ці гриби здатні пригнічувати ріст пухлини простати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які дивовижні властивості мають білі гриби.

Читайте також, що гіпетські медики стверджують, що людям, які скаржаться на підвищений тиск, варто частіше вживати грибний суп.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини