Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Як перевірити справжність червоної ікри за допомогою води
commentss НОВИНИ Всі новини

Як перевірити справжність червоної ікри за допомогою води

Маркетолог Володимир Козлов розповів, як перевірити справжність червоної ікри за допомогою гарячої води

30 грудня 2021, 15:55
Поділіться публікацією:

Червона ікра — смачний та корисний продукт, який асоціюється зі святом та застіллям. Але, на жаль, його часто підробляють. Маркетолог Володимир Козлов розповів, як швидко перевірити справжність червоної ікри.

Як перевірити справжність червоної ікри за допомогою води

Як перевірити справжність червоної ікри (фото з відкритих джерел)

Експерт зазначив, що такий популярний на новорічному столі продукт, як червона ікра, активно підробляється. І дуже складно відрізнити фальсифікат від оригіналу, на перший погляд. Але є один простий та швидкий спосіб, за допомогою якого можна дізнатися правду.

Маркетолог розповів, що треба взяти склянку з гарячою водою та опустити туди ікринки. В результаті підроблений продукт швидко розтане або на поверхні води з'явиться жирна плівка. А якщо ікра справжня — вона помутнішає і трохи побіліє.

Щобільше, фахівець наголосив, що якісна червона ікра не коштуватиме дешево і купувати її потрібно лише у перевірених торгових точках.

Нагадаємо, що із мільйонів корисних продуктів можна виділити червону ікру. Цей делікатес має дуже велику кількість різних корисних елементів і вітамінів, які позитивно впливають на здоров'я людини. Що особливого у цьому продукті?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які три способи допоможуть визначити підроблену червону ікру.

Читайте також, що лікар-дієтолог, нутріціолог Олександра Ноєв розповіла про небезпеку, яку несе в собі вживання червоної ікри та розкрила допустиму кількість цього продукту у раціоні. І головна небезпека, яка ховається у продукті, — велика кількість солі. У червоній ікрі її міститься близько десяти грамів на 100 г продукту, при тому, що Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує споживати не більше чотирьох з половиною грамів солі за день.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини