Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Як перетворити ранкову каву в корисний сніданок
commentss НОВИНИ Всі новини

Як перетворити ранкову каву в корисний сніданок

Норма кави в день становить дві чашки

23 серпня 2020, 08:25 comments2895
Поділіться публікацією:

Мільйони людей починають свій ранок з чашки бадьорливої кави, проте, такий сніданок складно назвати повноцінним. Тим більше, що кава, випита натщесерце, може негативно вплинути на шлунок. Лікар-дієтолог Наталія Круглова виданню "Рідус" розповіла, з чим потрібно пити напій, щоб наситити організм.

Як перетворити ранкову каву в корисний сніданок

Багато людей вранці відмовляються від сніданку або просто не встигають його приготувати, тому випивають чашку кави і біжать на роботу. Але так робити не варто, адже сніданок — найважливіший прийом їжі, який надає нам сил і енергії.

Фахівець радить додати до кави випічку, але тільки не солодощі, а вироби, виготовлені з цільнозернового борошна (сендвічі та бургери на зерновому хлібі). Також варто збагатити організм білком, тому з'їжте шматочок сиру, куряче м'ясо або рибку. Або ж корейські булочки з рисом, картоплею або сиром на тонкому житньому тісті.

Лікар зазначила, що одна кава не вважається повноцінним сніданком, плюс до всього, вона може визвати переїдання в другій половині дня. Бадьорливим напоєм захоплюватися не варто, допустимо випивати 2 чашки в день.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому влітку треба пити менше кави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини