Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Як очистити організм від нікотину: п'ять доступних продуктів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як очистити організм від нікотину: п'ять доступних продуктів

Експерти назвали продукти, які допомагають очистити організм від токсинів

15 квітня 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

Кинути палити — завдання складне. Всі токсичні речовини, накопичені за роки куріння, виводяться місяцями. Однак є продукти, які допомагають прискорити процес виведення нікотину з організму. Що входить до цього списку?

Як очистити організм від нікотину: п'ять доступних продуктів

Які продукти очищають організм від нікотину / Фото pixabay.com

Капуста

Дія капусти спрямоване не тільки на очищення організму від токсинів, але й на лікування шлунку і кишківника, в тому числі від виразкової хвороби. Регулярне вживання цього овочу проводить потужний детокс організму і захищає від захворювань, пов'язаних із курінням.

Часник

Аліцин, який входить до складу цього продукту, допомагає виводити з організму токсини. Основну очисну дію часник чинить на дихальну і кровоносну системи, що дуже важливо для людей, які тривалий час боролися зі згубною звичкою.

Яблука

У складі яблук є волокна, які ефективно позбавляють організм від важких металів та інших токсичних речовин. Найпомітнішими результати очищення будуть на шкірі, яка дуже страждає від зневоднення, якщо ви регулярно курите.

Селера

Овоч є потужним природним сечогінним засобом, який допомагає виводити накопичені токсини природним шляхом.

Броколі

Цей вид капусти містить безліч вітамінів, цінних мікроелементів і антиоксидантів. Броколі бореться з окисними процесами в організмі, спровокованими курінням. Також ця капуста багата на вітамін С, на нестачу якого страждають курці.

Нагадаємо, що дієтологи розповіли секрет стрункої фігури без нікотину.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що причиною складнощів відмови від курінням є абстинентний синдром, або ломка, яка супроводжує відмову від нікотину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини