Головна Новини Здоров'я наше тіло "Кидайте палити і не бійтеся поправитися": дієтологи розповіли секрет стрункої фігури без нікотину
commentss НОВИНИ Всі новини

"Кидайте палити і не бійтеся поправитися": дієтологи розповіли секрет стрункої фігури без нікотину

Більшість тих, хто кинув палити. у перші ж тижні відзначають збільшення маси тіла - тепер це можна подолати

25 червня 2020, 04:49
Поділіться публікацією:

Курці, які розлучаються з шкідливою звичкою, стикаються відразу з двома дисфункціями організму: постійна нервова від браку сигарет і помітне збільшення маси тіла. Дійсно, відмова від нікотину може призвести до того, що замість здорового організму, ви придбаєте небажаний вигляд в дзеркалі. Дієтологи діляться кількома порадами, щоб цього не допустити.

"Кидайте палити і не бійтеся поправитися": дієтологи розповіли секрет стрункої фігури без нікотину

Не бійтеся солодкого

Відмова від сигарет неминуче призводить до цукрового браку. Не поспішайте замружуєтеся біля лавки з десертами — дозвольте собі шматочок чорного шоколаду, а на вихідних навіть невеликий десерт з чашкою чорної кави. Не піддавайте свій організм подвійним стресу, солодке в міру допоможе йому розслабитися.

Замість диму — вітамін С

Сонячний вітамін втамовує спрагу до куріння, тому якщо більше насичувати себе цитрусовими і мінеральною водою, ви не тільки наситите організм низькокалорійним харчуванням, але і значно спростите найскладніший період відмови від шкідливої, але жаданої звички.

Менше лежати і сидіти — більше двигатья

Спорт під час тієї самої "нікотинової ломки" один з ключових методів мотивувати себе і відвернути.Для тих, хто відчуває нервозність після розставання з сигаретою, ідеально підійдуть і йога, і тайбо: перша навчить розслаблятися і на все дивитися філософськи, а другий — дозволить спустити пар і непотрібну агресію.

Забудьте про дієту

Якщо ви маєте намір кинути палити і відразу сісти на дієту, це не додасть подвійний ефект вашого нового життя, а тільки виведе вас з рівноваги. Балансуйте харчування, не захоплюйтеся борошняним, алкоголем і смаженим, але коли хочете їсти, не смійте собі відмовляти, щоб ще дужче не захотіти закурити.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що від віку курця сильно залежить перспектива позбавлення від поганої звички.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини