Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Як не дати м'ясу зіпсуватися, якщо немає холодильника
commentss НОВИНИ Всі новини

Як не дати м'ясу зіпсуватися, якщо немає холодильника

Експерти розповіли, як зберегти свіжість м'яса, якщо у вас зіпсувався холодильник або в ньому не знайшлося місця

27 липня 2021, 16:35
Поділіться публікацією:

М'ясо — досить дорогий продукт, який потрібно зберігати при правильній температурі, інакше воно може швидко зіпсуватися. Якщо у вас зламався холодильник або відключили електрику, тоді потрібно скористатися лайфхаками, які дозволять зберегти його свіжість.

Як не дати м'ясу зіпсуватися, якщо немає холодильника

Як зберегти свіжість м'яса / Фото: Shutterstock / Fotodom

Молоко

Спочатку м'ясо гарненько потрібно помити, а потім залити молоком, щоб рідина його повністю покривала. Протягом двох днів продукт повинен зберегти свою свіжість.

Соєвий соус

Візьміть банку, помістіть туди м'ясо і залийте його соєвим соусом, додавши трохи солі. Банку потрібно щільно закрити кришкою, щоб туди не потрапило повітря. Експерти кажуть, що соус не дозволить бактеріям розмножуватися і збереже свіжість продукту.

Солона вода і перець

Ще один метод, який не дозволить м'ясу зіпсуватися. Промийте продукт, посушіть і залиште в мисці з солоною водою. Потім додайте туди ложку перцю (чорного або червоного, без різниці). Залиште миску в якомусь прохолодному місці.

Мед

Цей солодкий продукт також допоможе м'яса зберегти свіжість на деякий час. Для цього покрийте м'ясо медом, щоб утворилася своєрідна плівочка, яка не дозволяє бактеріям розмножуватися.

Жир свинячий

Замість меду можна використовувати свинячий жир. Після обробки продукт слід звернути в пергамент і помістити у прохолодне місце.

Нагадаємо, що лікар-дієтолог Анна Белоусова розповіла, чим ризикують люди, які повністю виключили зі свого раціону м'ясо.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що якщо ви купили в магазині або на ринку занадто жорстке м'ясо, то не поспішайте засмучуватися. Є продукти-помічники, здатні усунути таку проблему. Які саме, дізнайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини