Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Як часто можна їсти сосиски без шкоди для здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Як часто можна їсти сосиски без шкоди для здоров'я

Цей продукт важко назвати корисним, але якщо дуже хочеться, то варто запам'ятати кілька правил

19 листопада 2020, 14:36
Поділіться публікацією:

У всьому хороша міра, тому якщо ви любитель сосисок, то не варто собі в цьому відмовляти. Все, що потрібно — запам'ятати кілька простих правил.

Як часто можна їсти сосиски без шкоди для здоров'я

Як часто можна їсти сосиски без шкоди для здоров'я. Фото: unsplash

Кваліфікований дієтолог поділилася, що цей продукт є не найкориснішим, тому важливо контролювати його вживання. Якщо ж цим знехтувати, то це може призвести до надлишку небезпечних компонентів для нашого здоров'я. Так, фахівець каже, що сосиски рекомендується їсти не більше одного разу на тиждень.

"Якщо ви їсте сосиски один раз в тиждень, то нічого страшного для здоров'я і фігури не буде. Але якщо ви їсте їх кожен день, то це шкідливо. У сосисках дуже багато надлишкової солі, жиру, а також недостатня кількість білка", — резюмувала дієтолог.

Є ще одна проста рекомендація: їсти сосиски зі свіжими овочами та зеленню. А ось поєднувати їх з макаронами чи крупами, як ми любимо, експерт не радить.

Також видання "Коментарі" розповість, яка небезпека ховається в сучасних ковбасах. Експерти заявили про те, що в більшості ковбасних виробів міститься всього 40 відсотків м'яса, але навіть в його якості можна засумніватися, адже воно складається з перемелених хрящів або субпродуктів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини