Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Від яких «шкідливих» продуктів не варто відмовлятися
commentss НОВИНИ Всі новини

Від яких «шкідливих» продуктів не варто відмовлятися

Експерти назвали продукти, які не варто виключати зі свого раціону, попри те, що їх вважають шкідливими

11 травня 2021, 17:30
Поділіться публікацією:

Деякі продукти ми обмежуємо або повністю виключаємо з раціону, тому що впевнені в їх шкідливості. Але може є винятки? Дієтологи розповіли, які продукти можна собі іноді дозволяти.

Від яких «шкідливих» продуктів не варто відмовлятися

Які шкідливі продукти варто включити в раціон (фото з відкритих джерел)

Морозиво

Йдеться про морозиво, в якому міститься мало цукру і ніяких барвників. Тоді воно перетворюється в дуже навіть корисний продукт. У якісних ласощах містяться різні вітаміни, а також кальцій і фосфор, які сприяють зміцненню кісток.

Згущене молоко

Експерти радять звертати увагу на склад згущеного молока. У ньому має бути тільки молоко і цукор, без рослинних жирів. Тоді можна собі дозволити пару ложок в день цього смачного десерту.

Пальмова олія

Зрозуміло, не та, яка входить до складу випічки та інших кондитерських виробів — від неї лікарі як і раніше радять відмовитися. Йдеться про ту олію, яку можна додавати в салати та інші страви холодною. Саме вона дуже корисна. У її складі є важливі сполуки, здатні поліпшити роботу серцево-судинної системи.

Сало

Виявляється, що 30 грамів сала в день дуже корисно для нашого організму. Цей продукт допомагає знизити "шкідливий" холестерин, а також зміцнює імунну систему. Крім того, в салі високий вміст вітамінів A, E і D, яких нам зазвичай дуже не вистачає.

Нагадаємо, що позбутися від зайвих кілограмів — завдання непросте, але здійсненне. Головне — переглянути свій раціон і виключити з нього певні продукти, які непомітно сприяють набору зайвої ваги. Що входить у цей список?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які корисні продукти більшість людей вживає не зовсім правильно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини