Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Корисні продукти, які ми вживаємо неправильно
commentss НОВИНИ Всі новини

Корисні продукти, які ми вживаємо неправильно

Експерти розповіли, які корисні продукти більшість людей вживає не зовсім правильно

28 квітня 2021, 13:20
Поділіться публікацією:

Важливо не тільки корисними продуктами збагачувати свій раціон, але і ще вміти їх правильно вживати, щоб в них збереглися всі вітаміни, цінні мікроелементи та речовини. Але на жаль, не всі це знають.

Корисні продукти, які ми вживаємо неправильно

Які продукти ми вживаємо неправильно (фото з відкритих джерел)

Експерти пояснюють, що багато звичних продуктів люди готують неправильно або ж поєднують їх разом, не підозрюючи, що в тандемі вони можуть нашкодити здоров'ю. Про які продукти йдеться?

Часник

Перш ніж додати дрібно нарізаний або роздавлений часник в страву, краще почекати 10 хвилин, щоб корисні властивості цього продукту встигли повністю розкритися, а смак став більш пікантним і насиченим.

Помідори

Виявляється, що помідори найкраще готувати на грилі або запікати, а не їсти сирими, як звикла більшість. Річ у тому, що помідори багаті на лікопен — потужний антиоксидант, який покращує роботу організму і захищає його від серйозних захворювань. А його максимальна концентрація досягається при температурі близько 90 градусів.

Полуниця

Експерти не рекомендують поспішати мити та відривати плодоніжки у свіжій сезонної полуниці. Вітамін С, яким так багата ця ягода, чутливий до кисню і світла, і чим довше полуниця пролежить вже обробленою та розрізаною, тим менше вітаміну в ній залишиться. Краще мити невелику порцію і відразу ж її з'їдати.

Йогурт

Відкривши баночку натурального йогурту, можна побачити на поверхні сироватку. Зливати її не варто, тому що в ній багато білка, кальцій, вітамінів та інших важливих для організму елементів. Просто розмішайте йогурт ложкою, щоб його текстура стала однорідною.

Насіння льону

Останнім часом з'являється все більше інформації про цінності насіння льону і їх позитивний вплив на наше здоров'я. Для того, щоб вони повністю засвоювалися організмом, потрібно вживати їх в їжу в перемеленому вигляді. В іншому випадку ніякої особливої користі ви не отримаєте.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, на яких органічних продуктах не можна економити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини