Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять органічних продуктів, на яких не можна заощаджувати
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять органічних продуктів, на яких не можна заощаджувати

Експерти розповіли, на яких органічних продуктах не слід економити, заради свого здоров'я

21 квітня 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

Біопродукти — це продукти, які виробляються без використання досягнень хімічної промисловості, мінеральних добрив і пестицидів. Такі продукти поступово завойовують популярність, але залишаються досить дорогим задоволенням. Експерти розповіли, на яких органічних овочах краще не економити.

П'ять органічних продуктів, на яких не можна заощаджувати

На яких органічних продуктах краще не економити / фото: freepik

Листовий салат

У листовому салаті може накопичуватися з Грунту багато шкідливих речовин, а для більшості людей цей продукт асоціюється з правильним і здоровим харчуванням, тому на ньому краще не економити. Для отримання максимальної користі вибирайте фермерський салат.

Полуниця

Одна з найбільш корисних, але не дешевих ягід. Експерти кажуть, що полуниця швидко вбирає в себе пестициди, які при попаданні в організм можуть сильно нашкодити здоров'ю. Саме тому краще не економити на якості ягоди.

Помідори

Помідори краще купувати органічними, адже чим тонше в них шкірка, тим більше шкідливих речовин вбирає в себе плід. З метою збереження здоров'я овоч краще купувати у перевірених виробників.

Банани

Ці фрукти варто купувати, якщо на них є позначка "еко", тому що на ринку з'являються генномодифіковані сорти, які просто не здатні самостійно протистояти паразитам, а значить, потребують постійного застосування пестицидів, а вони накопичують в плоді.

Кукурудза

З кукурудзою така ж історія, як і з бананами. Якщо хочете убезпечити себе і зберегти своє здоров'я, переходьте на екологічно чистий овоч, вирощений природним шляхом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які бюджетні продукти підійдуть для правильного харчування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини