Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Ви будете здивовані: які овочі заважають схуднути
commentss НОВИНИ Всі новини

Ви будете здивовані: які овочі заважають схуднути

Експерти розповіли, від яких овочів потрібно відмовитися, якщо ви хочете позбутися від зайвих кілограмів

31 серпня 2021, 07:35
Поділіться публікацією:

Овочі обов'язково повинні бути присутніми в будь-якому раціоні, адже вони є джерелом вітамінів і корисних речовин, які підтримують роботу всього організму. Однак, деякі з них потрібно вживати з обережністю, особливо тим, хто стежить за своєю фігурою. Які овочі заважають скинути зайву вагу?

Ви будете здивовані: які овочі заважають схуднути

Які овочі заважають схуднути /Фото: Legion-Media

Картопля

Попри те, що картопля може похвалитися корисним вітамінним складом, в ній міститься ще і крохмаль, який в процесі травлення перетворюється в глюкозу і може викликати різкий стрибок цукру в крові, в результаті — посилюється апетит і зростає ризик переїдання. Щоб цього не відбувалося, їжте картоплю в обмежених кількостях і краще в холодному вигляді.

Кукурудза

Цей літній делікатес також вельми корисний для здоров'я, але кукурудза — продукт крохмалистий і солодкий, тому нею не можна зловживати тим, хто сидить на дієті.

Горох

Як і більшість бобових, горох досить калорійний. У його складі є багато вітамінів і мікроелементів, але також і швидкі вуглеводи, через які почуття насичення швидко випаровується і знову виникає ризик переїдання. А ще горох може стати причиною метеоризму та інших дискомфортних відчуттів в шлунку.

Цибуля

Вельми несподівано, але це правда. У цибулі міститься багато цукру (майже 6 г на 100 г). Але в ньому є і маса корисних властивостей, тому зовсім від продукту відмовлятися не можна, просто обмежте в раціоні його по максимуму.

Нагадаємо, лікар-гомеопат Михайло Лущик розповів, який овоч допомагає зміцнити імунітет, але про нього незаслужено забули.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який овоч ефективно допомагає боротися з токсинами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини