Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Вчені розповіли, які продукти "вбивають" тестостерон
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені розповіли, які продукти "вбивають" тестостерон

Стало відомо, які продукти негативно впливають на чоловіче здоров'я, зокрема, знижують рівень тестостерону

8 грудня 2021, 17:55
Поділіться публікацією:

Вчені перерахували продукти, які варто обмежити у чоловічому раціоні, бо вони є головними ворогами тестостерону.

Вчені розповіли, які продукти "вбивають" тестостерон

Які продукти "вбивають" тестостерон (фото з відкритих джерел)

Фахівці відзначили, що здоровий рівень тестостерону в організмі допомагає підтримці здоров'я, зокрема, запобігає розвитку діабету 2 типу, ожиріння та хвороб серця. Є продукти, які допомагають тримати в нормі наявність тестостерону, а є ті, що руйнують його запаси.

Медики радять відмовитися від алкоголю, оскільки ендорфіни, які містяться в ньому, відповідальні за зниження Т-рівень. В результаті сучасних наукових досліджень вчені дійшли висновку, що соя зменшує кількість сперматозоїдів та знижує рівень тестостерону. Вживання солодкого також має негативні наслідки.

Вчені з Оксфордського університету зібрали 75 чоловіків, які в рамках дослідження використали 75 грамів дози чистого цукру. У середньому чоловіки зазнавали зниження рівня тестостерону на 25%.

Експерти також радять відмовитися від солодких продуктів на сніданок, оскільки, крім збільшення ваги, такі ласощі ведуть до зниження рівня тестостерону через наявність трансжирів.

Нагадаємо, що чоловіки значно більші, ніж жінки, схильні до вживання шкідливої їжі. Як результат — уже до тридцяти років чоловіки опиняються не в найкращій формі. Щоб ви могли контролювати своє харчування, дізнайтеся, які продукти можуть найбільше зашкодити чоловікам.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що кавуновий, гранатовий, селеровий, гарбузовий соки найкорисніші для чоловічого здоров'я.

Читайте також, як на чоловіче лібідо впливає зайва вага.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини