Головна Новини Здоров'я наше тіло Як на чоловіче лібідо впливає зайва вага: відповідь дієтолога
commentss НОВИНИ Всі новини

Як на чоловіче лібідо впливає зайва вага: відповідь дієтолога

Зайва вага в результаті неправильного харчування може заважати нормальному статевому життю

17 листопада 2020, 15:22
Поділіться публікацією:

Зайві кілограми можуть перешкоджати виробленню статевих гормонів, тому чоловіки, у яких є зайва вага, часто стикаються з проблемою заниженого сексуального бажання. Про подібну закономірність розповіла дієтолог, алерголог та імунолог Марина Аплетаєва.

Як на чоловіче лібідо впливає зайва вага: відповідь дієтолога

Як на чоловіче лібідо впливає зайва вага. Фото: unsplash

Так, фахівець впевнена в тому, що маса тіла дійсно тісно пов'язана з роботою нашої репродуктивної системи, тому при серйозних порушеннях ІМТ можуть виникнути проблеми в сексуальному житті.

"Якщо ми говоримо про дефіцит маси тіла, який частіше спостерігається у жінок, то він може бути причиною зниженого сексуального бажання. Жіноча фізіологія влаштована так, що при дефіциті ваги порушується гормональна функція", — резюмувала Марина.

Дієтолог також пояснила, що проблеми з масою тіла можуть негативно позначитися і на чоловічому лібідо, тільки у чоловіків сексуальне бажання знижується в основному при ожирінні.

"Якщо у чоловіка зашкалює кількість зайвих кілограмів, то порушується вироблення тестостерону, основного чоловічого гормону. Відповідно — тяга до інтимної близькості може значно знижуватися. У жінок з великою масою тіла такої проблеми зазвичай не спостерігається. Що потрібно робити в подібній ситуації? Прагнути до нормального балансу маси тіла", — підсумувала експерт.

Також видання "Коментарі" розповість, дев'ять продуктів-афродизіаків, які точно працюють.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини