Рубрики
МЕНЮ
Любовь Блажко
До Нового року залишилися лічені дні, тож настав час визначатися зі святковим меню. А особливо, з алкогольними напоями. Київський бартендер Костянтин Бойко поділився секретом, який же вид алкоголю можна вважати "універсальним" на столі. Про це пише видання УНН.

Алкоголь. Фото: unn.com.ua
За словами фахівця, саме горілка є відмінним варіантом, тому що вона зроблена з чистих нейтральних зернових спиртів. Вона готова до вживання як в "сирому" вигляді, так і у вигляді якого-небудь коктейлю.
Крім того, горілка — ідеальний компонент для більшості коктейлів, тому на неї завжди є величезний попит в коктейльній індустрії.
Бармен пояснює це тим, що цей напій дає міцність, але при цьому у нього немає яскраво вираженого смаку, тому його легко поєднувати з чимось.
Варто зазначити, що після шампанського саме горілку українці вважають другим новорічним напоєм.